Welkom bij

Ben je nieuwsgierig? Wil je graag nieuwe producten proeven? En deel je graag je mening over producten? Dan hebben we jou nodig bij De Smaakclub.

Registreer je snel en doe mee met leuke proefsessies, online enquêtes of krijg een smaakpakket thuis opgestuurd.

Ben je naar hier gekomen voor recept inspiratie? Klik dan HIER.

Registreer Login
01042022-Products&brands-shoot-27

Wat is De Smaakclub?

We werken samen met vele leuke voedingsmerken van over de hele wereld en zij doen niets liever dan verrassende, nieuwe producten op de markt brengen. We willen deze producten graag met jullie delen en horen wat jullie ervan vinden.

We organiseren dus geregeld enquêtes, proefsessies of stellen een lekker smaakpakket samen. Jij kan dan kiezen om deel te nemen als het je aanspreekt. Daarna verzamelen we alle meningen om de producten nóg beter te maken.

Waarom zou jij moeten meedoen? Je krijgt de kans om de nieuwste producten als eerste te proeven en kortingscoupons of gratis producten te ontvangen. Jouw mening telt!

Registreer
Ontwerp zonder titel (7)
Ontwerp zonder titel (9)

Voor wie?

Iedereen is welkom! Elke mening is even belangrijk en iedereen maakt kans om deel te nemen aan onze enquêtes en proefsessies. Deel gerust ook met jouw vrienden, collega’s en familie, want we willen hen ook graag bij De Smaakclub.

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Word lid van De Smaakclub

2

Meld je aan voor de verschillende projecten

3

Deel je mening en geniet van oneindig veel voordelen

Lopende projecten

Bekijk alle campagnes

Enquêtes

Proefsessies

Smaakpakketten

Over ons

De Smaakclub is een initiatief van Products & Brands Group, een bedrijf dat samenwerkt met vele sterke, internationale merken in onder meer de voedingssector. We organiseren graag enquêtes, proefsessies of sturen smaakpakketten op om jullie mening te kennen over de merken waar we mee samenwerken.

Ontdek meer over P&B Group

P&B Group werkt samen met:

Nog vragen?

We houden van meningen, dus aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons