Veelgestelde vragen

Kom je graag meer te weten over De Smaakclub? Onze veelgestelde vragen kunnen je daarbij helpen.

Wat is De Smaakclub?

We werken samen met vele leuke voedingsmerken van over de hele wereld en zij doen niets liever dan verrassende, nieuwe producten op de markt brengen. We willen deze producten graag met jullie delen en horen wat jullie ervan vinden. We organiseren dus geregeld enquêtes, proefsessies of stellen een lekker smaakpakket samen. Jij kan dan kiezen om deel te nemen als het je aanspreekt. Daarna verzamelen we alle meningen om de producten nóg beter te maken.

Willen jullie met mij samenwerken?

Wat leuk dat je hiervoor aan De Smaakclub denkt! Stuur ons een mailtje met wat meer uitleg en we gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kan ons bereiken op: info@desmaakclub.be.

Wat wordt er van me verwacht na aanmelding voor een project?

Bij elk project wordt een duidelijke uitleg voorzien waarin het proces en de verwachtingen worden uitgelegd. We vragen 5 à 10 minuutjes van jouw tijd voor je ongezouten mening.

Waarom zou ik mezelf aansluiten bij De Smaakclub?

Ben jij nieuwsgierig? Wil je graag nieuwe producten proeven? En deel je graag je mening over producten? Dan ben jij een goede match! Ook krijg je na het invullen van een enquête coupons die je kan gebruiken in je favoriete supermarkt.

Hoe verloopt de selectie voor elk project?

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen per project* waardoor we een zorgvuldige selectie van kandidaten maken die het beste bij het campagneprofiel passen. Heb je je kandidaat gesteld voor een project, dan ontvang je binnen de twee weken een mail of je geselecteerd bent voor de campagne. *Uitzondering voor enquêtes, waar iedereen aan kan deelnemen.

Hoe kan ik me aanmelden voor een project?

Eerst moet je jezelf registreren om lid te worden van De Smaakclub en vervolgens kan je jezelf aanmelden op de verschillende beschikbare projecten.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Uiteraard! Het is voor ons van groot belang om jouw gegevens en mening te beschermen. Gegevens die gedeeld worden met klanten of derden kunnen nooit rechtstreeks herleid worden naar jouw persoonlijke informatie. Voor meer informatie verwijzen we je door naar onze privacyvoorwaarden.

Wat is een End-Survey?

Na afloop van elk project* ontvang je per email een afsluitende vragenlijst of ‘end-survey’. Hierin kun je jouw eindoordeel geven over het product dat je hebt getest. Deze enquête is enorm waardevol voor zowel ons als voor de producent. Het is daarom belangrijk dat je de vragenlijst invult. *Uitzondering voor enquêtes, die geen afsluitende vragenlijst bevatten.

Ik wil graag meedoen

Jij ontvangt graag kortingscoupons, gratis producten en neemt graag deel aan proefsessies? En dat allemaal in ruil voor jouw ongezouten mening? Geen reden om te twijfelen. Gewoon meedoen!

Registreer