Hoe werkt het?

De Smaakclub organiseert geregeld enquêtes en proefsessies of stelt een lekker smaakpakket samen om jou te laten kennismaken met de nieuwste producten. In ruil daarvoor zijn wij enorm benieuwd naar jouw mening zodat we de producten nóg beter kunnen maken.

1. Registreer

Registreer jezelf om lid te worden van de Smaakclub en meld je aan voor de actieve projecten waaraan je wil deelnemen. Iedereen kan gratis registreren en zich kandidaat stellen voor de verschillende projecten. Wij houden je vervolgens via mail op de hoogte wanneer je wordt geselecteerd en bij de lancering van nieuwe campagnes.

Ontwerp zonder titel (5)

2. Geniet

Er zijn verschillende voordelen waarvan je kan genieten als lid van De Smaakclub. Profiteer van kortingscoupons voor allerlei lekkere producten, krijg thuis een overheerlijk smaakpakket opgestuurd of neem deel aan exclusieve proefsessies. Een dag niet genoten is een dag niet geleefd.

Belcampi Thijs

3. Deel je mening

Door een enquête in te vullen of je mening te geven na het testen van de producten uit een smaakpakket of een exclusieve proefsessie, draag jij je steentje bij om producten nog beter te maken. Jouw eerlijke mening staat bij elk nieuw project volledig centraal.

Ontwerp zonder titel (3)

Ik doe mee

Jij ontvangt graag kortingscoupons, gratis producten en neemt graag deel aan proefsessies? En dat allemaal in ruil voor jouw ongezouten mening? Geen reden om te twijfelen. Gewoon meedoen!

Registreer