Pikante Pizza-dip

Hoofdgerecht

0-30 min

Modern

pizzadip

Ingrediënten

  • 2 theelepels TABASCO®  rode pepersaus
  • 250gr ricotta
  • 125gr roomkaas
  • 1 bol mozzarella, fijngehakt
  • 125gr pasata of huisbereide tomatensaus
  • 2 eetlepels oregano

Deel dit recept

Probeer dit heerlijke pikante pizza-dip recept met een vurige twist dankzij TABASCO® rode pepersaus. Meng ricotta en roomkaas met fijngehakte mozzarella en passata, voeg een vleugje oregano toe voor die authentieke smaak. Perfect voor elke gelegenheid!

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Meng de TABASCO® rode pepersaus, ricotta, roomkaas and mozzarella. Zet opzij.

Stap 3

Meng de passata met de oregano of maak een huisbereide tomatensaus.

Stap 4

Neem een vuurvast kommetje voor de oven en vul dit met eerst de kazenmix en nadien de saus. Werk eventueel af met nog wat leuke toppings naar keuze zoals extra kaas of pepperoni’s.

Stap 5

Zet dit voor 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Stap 6

Serveer met lookbroodjes, toastjes of pitabrood.

Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken