Pikante Pizza-dip
Hoofdgerecht
0-30 min
Modern
Probeer dit heerlijke pikante pizza-dip recept met een vurige twist dankzij TABASCO® rode pepersaus. Meng ricotta en roomkaas met fijngehakte mozzarella en passata, voeg een vleugje oregano toe voor die authentieke smaak. Perfect voor elke gelegenheid!
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Meng de TABASCO® rode pepersaus, ricotta, roomkaas and mozzarella. Zet opzij.
Stap 3
Meng de passata met de oregano of maak een huisbereide tomatensaus.
Stap 4
Neem een vuurvast kommetje voor de oven en vul dit met eerst de kazenmix en nadien de saus. Werk eventueel af met nog wat leuke toppings naar keuze zoals extra kaas of pepperoni’s.
Stap 5
Zet dit voor 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Stap 6
Serveer met lookbroodjes, toastjes of pitabrood.
Gerelateerde recepten
0-30 min
Chinees Nieuwjaar
Vietnamese pizza
TABASCO Sweet & Spicy
Kikkoman Sojasaus
Kikkoman Sesamolie
> 60 min
BBQ/Zomer
Pittige frisse salade met gegrilde steak
Ponti Balsamico Azijn
TABASCO® Sriracha
TABASCO® Rode Pepersaus
Kikkoman Sojasaus
Maille Originale Fijne Dijon Mosterd
> 60 min
BBQ/Zomer
Beef Bulgogi Steaks op de BBQ
Kikkoman Sojasaus Minder Zout
Kikkoman Sesamolie
Maille Mayonaise Fine
Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?
Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie
Nu ontdekken