Maille

Mosterd, Mayonaise, Augurken, … sinds 260 jaar prikkelt Maille de smaakpapillen van elke fijnproever. De producten van Maille zijn van de allerbeste kwaliteit, tot stand gekomen door de traditie met oog voor detail. Echte fijnproevers merken onmiddellijk het verschil.

Toon filters Verberg filters

Maille Originale Fijne Dijon Mosterd

De legendarische Maille Originale Fijne Dijon mosterd werd gemaakt om smaken te versterken en zintuigen te prikkelen. In een oogwenk neemt hij je mee naar het hart van de Bourgogne en geeft hij een geheel nieuwe dimensie aan vele gerechten, van de meest eenvoudige tot de meest verfijnde.

Ontdek recepten
Maille 2

Maille Augurken

Maille augurken, met hun heerlijke knapperigheid en aangename zuurgraad, vormen een voortreffelijke aanvulling op een smaakvolle vleesterrine, een hoogwaardige paté of een assortiment kazen.

Ontdek recepten
Maille

Maille Mayonaise Fine

Maille Mayonaise Fine is een verfijnd mayonaiserecept, bereid en verrijkt met Maille Dijon Mosterd. Een vleugje creativiteit dat de smaak versterkt, het plezier verhoogt en de meest veeleisende fijnproevers tevreden stelt. Past perfect bij schelpdieren of een salade van geraspte selderij.

Ontdek recepten
-5916_Maille_Photo_post_3

Maille Mosterd Fins Gourmets

Maille Mosterd Fins Gourmets is een unieke combinatie van Dijonmosterd en traditionele mosterd met een vleugje witte wijn. De perfecte toevoeging voor al je vlees-, vis- en groentegerechten.

Maille_Spe__cialite___a___la_Moutarde_Fins_Gourmets_L_Originale_Verrine_155g__4_
MAILLE DIJON272 1

Zin om te koken?

Laat je inspireren door kleurrijke afbeeldingen, duidelijke instructies en handige kooktips die van jouw tijd in de keuken een feest maken.

Bekijk alle recepten