Bloemkoolhapjes met huisgemaakte srirachadip

Apero

0-30 min

Aziatisch

Oven,Baked,Cauliflower,With,Yogurt,Sauce,On,A,Blue,Vintage

Ingrediënten

Bloemkoolhapjes

  • 2 el TABASCO® Sriracha saus
  • 2 el ISIO 4-olie
  • 1 el gesmolten boter
  • 1 tl citroensap

Dipsaus

  • TABASCO® Sriracha saus
  • 4 el Maille Mayonaise
  • 1 el Ponti Witte Balsamico Azijn
  • 1 el Honing
  • 1 tl Ketchup
  • 1 tl Lookpoeder
  • ½ tl Gerookte paprikapoeder
  • 1 el limoensap

Deel dit recept

Ontdek onze verrukkelijke bloemkoolhapjes, geserveerd met een huisgemaakte srirachadip van TABASCO® Sriracha saus, Maille Mayonaise, Ponti Witte Balsamico Azijn, honing en kruiden. Perfect voor elke gelegenheid!

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven tot 220°C.

Stap 2

Vermeng de bloemkoolroosjes in een grote schotel met de ISIO 4-olie & zout.

Stap 3

Rooster ze op een bakpapier op de ovenschotel tot ze zacht en bruin worden, ongeveer 15 minuten.

Stap 4

Meng de TABASCO® Sriracha saus, boter & citroensap in een grote kom & meng de geroosterde bloemkoolroosjes onder deze saus.

Stap 5

Rooster ze daarna nog even verder voor 5 minuten.

Stap 6

Meng alle ingrediënten van de dipsaus samen & serveer met de geroosterde bloemkoolroosjes, gegarandeerd een schot in de roos bij jouw gasten!

Wil je meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken