Bloemkoolhapjes met huisgemaakte srirachadip
Apero
0-30 min
Aziatisch
Ontdek onze verrukkelijke bloemkoolhapjes, geserveerd met een huisgemaakte srirachadip van TABASCO® Sriracha saus, Maille Mayonaise, Ponti Witte Balsamico Azijn, honing en kruiden. Perfect voor elke gelegenheid!
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven tot 220°C.
Stap 2
Vermeng de bloemkoolroosjes in een grote schotel met de ISIO 4-olie & zout.
Stap 3
Rooster ze op een bakpapier op de ovenschotel tot ze zacht en bruin worden, ongeveer 15 minuten.
Stap 4
Meng de TABASCO® Sriracha saus, boter & citroensap in een grote kom & meng de geroosterde bloemkoolroosjes onder deze saus.
Stap 5
Rooster ze daarna nog even verder voor 5 minuten.
Stap 6
Meng alle ingrediënten van de dipsaus samen & serveer met de geroosterde bloemkoolroosjes, gegarandeerd een schot in de roos bij jouw gasten!
Wil je meer weten over de smaakmakers uit dit recept?
Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie
Nu ontdekken