Bloemkool bites
Apero
0-30 min
Aziatisch

Ingrediënten
Dipsaus
- 1 eetlepel TABASCO® Sriracha
- 4 eetlepels Maille Mayonaise
- 1 eetlepel rijstwijnazijn
- 1 eetlepel honing
- 1 theelepel ketchup
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
- 1 eetlepel limoensap
Bloemkool bites
- 3 eetlepels TABASCO® Sriracha
- 8 handjes bloemkoolroosjes, gesneden in ongeveer 3cm
- 2 theelepels extra virgin olijfolie
- 1/4 theelepel zout
- 1 theelepel gesmolten boter
- 1 theelepel limoensap
Geniet van Bloemkool Bites: knapperige roosjes met een pittige TABASCO® Sriracha-saus. De perfecte dip, een mix van TABASCO®, Maille Mayonaise en smaakmakers, voegt een verrukkelijke dimensie toe. Een eenvoudig, smaakvol hapje met een onweerstaanbare dip. Perfect voor elke gelegenheid!
Bereiding
Dipsaus
Stap 1
Meng alle ingrediënten door elkaar en zet in de koelkast tot gebruik.
Bloemkool bites
Stap 1
Meng de bloemkool, olie en zout in een grote kom. Verspreid op de voorbereide bakplaat; en zet de kom even opzij. Rooster de bloemkool tot hij zacht en aan de onderkant bruin begint te worden (ongeveer 15 minuten).
Stap 2
Meng ondertussen TABASCO® Sriracha saus, boter en citroensap in de grote kom. Voeg de geroosterde bloemkool toe en schep om. Leg de bloemkool terug op de bakplaat en bak hem nog ongeveer 5 minuten tot hij warm is.
Gerelateerde recepten
Wil je meer weten over TABASCO®?
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én heerlijke keuken van TABASCO®.
Meer informatie