Bloemkool bites

Apero

0-30 min

Aziatisch

Tabasco_ sriracha_cauliflower

Ingrediënten

Dipsaus

  • 1 eetlepel TABASCO® Sriracha
  • 4 eetlepels Maille Mayonaise
  • 1 eetlepel rijstwijnazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel ketchup
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1 eetlepel limoensap

Bloemkool bites

  • 3 eetlepels TABASCO® Sriracha
  • 8 handjes bloemkoolroosjes, gesneden in ongeveer 3cm
  • 2 theelepels extra virgin olijfolie
  • 1/4 theelepel zout
  • 1 theelepel gesmolten boter
  • 1 theelepel limoensap

Deel dit recept

Geniet van Bloemkool Bites: knapperige roosjes met een pittige TABASCO® Sriracha-saus. De perfecte dip, een mix van TABASCO®, Maille Mayonaise en smaakmakers, voegt een verrukkelijke dimensie toe. Een eenvoudig, smaakvol hapje met een onweerstaanbare dip. Perfect voor elke gelegenheid!

Bereiding

Dipsaus

Stap 1

Meng alle ingrediënten door elkaar en zet in de koelkast tot gebruik.

Bloemkool bites

Stap 1

Meng de bloemkool, olie en zout in een grote kom. Verspreid op de voorbereide bakplaat; en zet de kom even opzij. Rooster de bloemkool tot hij zacht en aan de onderkant bruin begint te worden (ongeveer 15 minuten).

Stap 2

Meng ondertussen TABASCO® Sriracha saus, boter en citroensap in de grote kom. Voeg de geroosterde bloemkool toe en schep om. Leg de bloemkool terug op de bakplaat en bak hem nog ongeveer 5 minuten tot hij warm is.

Wil je meer weten over TABASCO®?

Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én heerlijke keuken van TABASCO®.

Meer informatie