Een heerlijke eenvoudige wok

Hoofdgerecht

0-30 min

Aziatisch

wok-special-nouvel-an-chinois

Ingrediënten

  • 6 à 8 el Kikkoman Sojasaus
  • 1 el TABASCO® Srirachasaus (of meer, naar eigen smaak)
  • 200 g Chinese noedels
  • 100 g pinda’s
  • 3 el bruine suiker
  • 200 g broccoli
  • 200 g peultjes
  • 200 g oesterzwammen
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 cm verse gember
  • 2 el arachideolie

Deel dit recept

Geniet van de verrukkelijke smaken van Azië met deze eenvoudige wok. Met een perfecte mix van Kikkoman Sojasaus, TABASCO® Sriracha en een kleurrijke combinatie van groenten, noedels en pinda’s. Een heerlijke balans van zoet, pittig en hartig voor een snelle en smaakvolle maaltijd!

Bereiding

Stap 1

Hak de pinda’s grof. Strooi ze met de suiker in een pan en karameliseer ze.

Stap 2

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3

Maak de broccoli schoon en snijd fijn. Maak de peultjes en oesterzwammen schoon. Snijd de champignons fijn.

Stap 4

Pel de uien en knoflook. Snijd de uien in plakjes en hak de knoflook fijn. Schil de gember en snijd deze in blokjes.

Stap 5

Verhit de olie in een wok of grote koekenpan. Doe de uien en knoflook erin. Voeg de andere groenten toe en bak al roerend ongeveer 10 minuten.

Stap 6

Voeg de noedels toe, roer kort, breng op smaak met Kikkoman Sojasaus en serveer met de gekarameliseerde pinda’s.

Stap 7

Vergeet de verrassing van de chef niet: besprenkel je recept rijkelijk met TABASCO® Sriracha, voor een nog diepere smaak.

Wil je meer weten over Kikkoman?

Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én heerlijke keuken van Kikkoman.

Meer informatie
De Smaakclub
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.