TABASCO®

TABASCO® is ’s werelds meest bekende pepersaus, met 150+ jaar expertise in pepers, verkocht in 195+ landen en geëtiketteerd in 36 talen. Gemaakt door McIlhenny Company sinds 1868, een familiebedrijf op Avery Island, Louisiana. Hun voortdurende experimenten met nieuwe smaken verrijken de wereldkeuken.

Een spaghetti bolognaise of steak tartaar zonder TABASCO®? Dat bestaat niet! Maar er zijn nog zoveel meer gerechten die meer diepgang kunnen verkrijgen dankzij een druppel en een rijkelijke dressing van een van de TABASCO® pepersauzen!

Toon filters Verberg filters

TABASCO® Sriracha

Tabasco Sriracha is een Thaise klassieker verrijkt met de traditionele Tabasco-saus. De TABASCO® Sriracha-saus is vol van smaak, gedurfd en perfect voor elke maaltijd. Je zult zoete en hartige tonen ervaren van rode jalapeño pepers met een zachte knoflookafwerking. Druppel onze Sriracha-saus over elk hoofdgerecht, bijgerecht of meng het met gesmolten boter voor een Sriracha-glazuur.

Ontdek recepten
FriedRice_TABASCOSrirachaSauce_004_Landscape

TABASCO® Sweet & Spicy

De zoete en pittige TABASCO®-saus is de perfecte balans tussen zoetigheid en pit. Deze zoete en kleverige saus heeft tonen van gember, peer en knoflook, en haalt zijn milde warmte uit rode pepers en een vleugje TABASCO®-saus. Ideaal om kipnuggets in te dippen, over vis-taco’s te gieten of noedels mee te bestrijken. Het is een eenvoudige en heerlijke manier om vlees en groenten te marineren – probeer het op alles!

Ontdek recepten
Vietnam Style Pizza with Sweet and Spicy Sauce (2) (1)
TABASCO

Zin om te koken?

Laat je inspireren door kleurrijke afbeeldingen, duidelijke instructies en handige kooktips die van jouw tijd in de keuken een feest maken.

Bekijk alle recepten