Een verrassende aardappelsalade
Bijgerecht
30-60 min
Belgisch
Ingrediënten
Salade
- ISIO 4-olie
- 1kg gebakken krieltjes, doormidden gesneden
- 2 rode uien, versneden in halve maantjes
- Fijngesneden Maille Augurken
- 1 bosje versnipperde bieslook
Dressing
- 2 el Maille Mosterd op Oude Wijze
- 2 el Maille Mayonaise
- 4 el Kikkoman Sojasaus
- 2 teentjes geperste knoflook
- 2 steeltjes fijngehakte rozemarijn
Een verrassende aardappelsalade met gebakken krieltjes, rode ui, Maille augurken en bieslook, gehuld in een heerlijke dressing van Maille Mosterd, Maille Mayonaise, Kikkoman Sojasaus, knoflook en rozemarijn. Perfect als bijgerecht!
Bereiding
Stap 1
Vermeng gebakken, doormidden gesneden krieltjes met de rode ui in een grote schaal.
Stap 2
Meng in een aparte kom alle ingrediënten van de dressing.
Stap 3
Verhit de ISIO 4-olie in een koekenpan.
Stap 4
Bak de uitgelekte kappertjes knapperig & laat ze nadien weer goed uitlekken op een nieuw keukenpapiertje.
Stap 5
Meng de dressing onder de aardappels en bestrooi het geheel met de gebakken kappertjes en de gehakte bieslook.
Gerelateerde recepten
0-30 min
Eindejaarsfeesten
Aardappelsalade met rode ui en augurken
Maille Augurken
Maille Mayonaise Fine
> 60 min
BBQ/Zomer
Pittige frisse salade met gegrilde steak
Ponti Balsamico Azijn
TABASCO® Sriracha
TABASCO® Rode Pepersaus
Kikkoman Sojasaus
Maille Originale Fijne Dijon Mosterd
> 60 min
BBQ/Zomer
Beef Bulgogi Steaks op de BBQ
Kikkoman Sojasaus Minder Zout
Kikkoman Sesamolie
Maille Mayonaise Fine
Wil je meer weten over de smaakmakers uit dit recept?
Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie
Nu ontdekken