Een verrassende aardappelsalade

Bijgerecht

30-60 min

Belgisch

potatoes salad_soy_topshot_dispenser_150ml_pt

Ingrediënten

Salade 

  • ISIO 4-olie
  • 1kg gebakken krieltjes, doormidden gesneden
  • 2 rode uien, versneden in halve maantjes
  • Fijngesneden Maille Augurken
  • 1 bosje versnipperde bieslook

Dressing

  • 2 el Maille Mosterd op Oude Wijze
  • 2 el Maille Mayonaise
  • 4 el Kikkoman Sojasaus
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 2 steeltjes fijngehakte rozemarijn

Deel dit recept

Een verrassende aardappelsalade met gebakken krieltjes, rode ui, Maille augurken en bieslook, gehuld in een heerlijke dressing van Maille Mosterd, Maille Mayonaise, Kikkoman Sojasaus, knoflook en rozemarijn. Perfect als bijgerecht!

Bereiding

Stap 1

Vermeng gebakken, doormidden gesneden krieltjes met de rode ui in een grote schaal.

Stap 2

Meng in een aparte kom alle ingrediënten van de dressing.

Stap 3

Verhit de ISIO 4-olie in een koekenpan.

Stap 4

Bak de uitgelekte kappertjes knapperig & laat ze nadien weer goed uitlekken op een nieuw keukenpapiertje.

Stap 5

Meng de dressing onder de aardappels en bestrooi het geheel met de gebakken kappertjes en de gehakte bieslook.

Wil je meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken