Aardappelsalade met rode ui en augurken
Bijgerecht
0-30 min
Modern
Of het nu zomer of winter is, koud of warm, geniet van dit eenvoudige en creatieve recept!
Bereiding
Stap 1
Was de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes van 5 mm.
Stap 2
Kook de aardappelen 20 minuten in een grote pan kokend water. Eenmaal gaar, doe ze dan in een slakom.
Stap 3
Meng de Maille mayonaise fine en gehakte knoflook in een kom. Giet deze saus over de aardappelen en meng voorzichtig.
Stap 4
Als het mengsel koeler is, voeg je de rode ui toe, in dunne plakjes gesneden, en de Maille augurken, in ringetjes gesneden.
Stap 5
Meng voorzichtig en serveer warm of koud.
Wil je meer weten over Maille?
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.
Meer informatie