Blini’s met gerookte zalm

Voorgerecht

0-30 min

Modern

Untitled design (91)

Ingrediënten

  • De schil en het sap van 1 citroen
  • 200 g gerookte zalm
  • 24 kant-en-klare cocktailblini’s
  • 1 takje bosui, fijngesneden
  • 145 ml crème fraiche
  • 1 el Maille Originale Fijne Dijon Mosterd

Deel dit recept

Ontdek de verfijnde harmonie van Blini’s met gerookte zalm, waar zachte, luchtige minipannenkoekjes samenkomen met delicate gerookte zalm en Maille Originale Fijne Dijon Mosterd. Een heerlijk feestelijk voorgerecht dat elke bijeenkomst een vleugje luxe geeft.

Bereiding

Stap 1

Voeg in een kom de zalm, citroensap en Maille Originale Fijne Dijon Mosterd toe. Dek af en laat 30 minuten marineren in de koelkast.

Stap 2

Doe de crème fraiche in een kommetje en voeg de citroenrasp en lente-ui toe. Spuit het mengsel met een spuitzak (of smeer het uit met een lepel) gelijkmatig op de blini’s.

Stap 3

Snijd de gemarineerde zalm in grove, gelijke stukken en garneer bovenop de blini’s. Je kunt er fijngesneden bieslook aan toevoegen om je blini’s kleur te geven en serveer.

Wil je meer weten over Maille?

Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.

Meer informatie