Garnalen met kokos en fijne mayonaise van Maille

Hoofdgerecht

0-30 min

Modern

-5916_Maille_Photo_post_3

Ingrediënten

  • Ongeveer twintig rauwe garnalen
  • 40 g paneermeel
  • 40 g geraspte kokos
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • zout en peper
  • 1 ei
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 limoen
  • Verse koriander
  • 2 eetlepels Maille Mayonaise Fine

Deel dit recept

Ontdek dit makkelijke recept voor gepaneerde garnalen met kokos en Maille Mayonaise Fine, waarmee je zeker indruk maakt op je gasten!

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Pel de garnalen en spoel ze goed af.

Stap 3

Meng het paneermeel in een kom met de geraspte kokos en paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Breek het ei in een kom en klop het los.

Stap 5

Giet de bloem op een bord. Neem een garnaal en wentel hem door de bloem.

Stap 6

Doop de garnaal in het losgeklopte ei en bedek met paneermeel. Leg de garnaal op een bakplaat bekleed met bakpapier en herhaal met de overige garnalen.

Stap 7

Plaats 10 minuten in de oven. Draai de garnalen na 10 minuten om en bak ze nog 6 minuten.

Stap 8

Serveer de garnalen met verse koriander en een kneepje limoen. Serveer met Maille Mayonaise Fine!

Wil je meer weten over Maille?

Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.

Meer informatie