Geroosterde wintergroenten met Bourguignonne saus
Hoofdgerecht
30-60 min
Frans
Ingrediënten
- 1 eetlepel Maille Bourguignonne saus per persoon
- 1 grote paarse zoete aardappel of 1 pompoen
- 2 kleine pastinaken
- 1 kleine ui
- 3 veelkleurige wortelen
Marinade :
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel Kikkoman sojasaus
- 1 eetlepel Maille Original mosterd
- 1 eetlepel vloeibare acaciahoning
Ervaar een explosie van smaak en kleur wanneer je thuis dit recept voor geroosterde wintergroenten bereidt, met een vleugje Bourguignonne saus van Maille.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.
Stap 3
Was, schil en snijd de groenten fijn.
Stap 4
Meng met de marinade.
Stap 5
Spreid de groenten uit op een bakplaat met antiaanbaklaag.
Stap 6
Plaats in de oven en bak gedurende 30 tot 35 minuten.
Stap 7
Serveer warm of koud met een kommetje Maille Bourguignonne saus.
Gerelateerde recepten
Wil je meer weten over Maille?
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.
Meer informatie