Geroosterde wintergroenten met Bourguignonne saus

Hoofdgerecht

30-60 min

Frans

Untitled design – 2023-12-20T103621.755

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Maille Bourguignonne saus per persoon
  • 1 grote paarse zoete aardappel of 1 pompoen
  • 2 kleine pastinaken
  • 1 kleine ui
  • 3 veelkleurige wortelen

Marinade :

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Kikkoman sojasaus
  • 1 eetlepel Maille Original mosterd
  • 1 eetlepel vloeibare acaciahoning

Deel dit recept

Ervaar een explosie van smaak en kleur wanneer je thuis dit recept voor geroosterde wintergroenten bereidt, met een vleugje Bourguignonne saus van Maille.

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2

Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.

Stap 3

Was, schil en snijd de groenten fijn.

Stap 4

Meng met de marinade.

Stap 5

Spreid de groenten uit op een bakplaat met antiaanbaklaag.

Stap 6

Plaats in de oven en bak gedurende 30 tot 35 minuten.

Stap 7

Serveer warm of koud met een kommetje Maille Bourguignonne saus.

Wil je meer weten over Maille?

Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.

Meer informatie