Geglaceerde Spruitjes met Wortelsaus

Bijgerecht

0-30 min

Belgisch

Maille_SocialPost_Nov_14_2_2x_3738118e-33f4-4244-8e91-a1125b0c3a69

Ingrediënten

  • 400 g spruitjes
  • 3 eetlepels ISIO 4 olie
  • 2 eetlepels Maille Dijon honingmosterd voor de klassieke versie of Maille rozemarijn-honingmosterd voor de gourmetversie
  • 50 g ongezouten boter
  • 2 eetlepels gefrituurde uien
  • Maille wortelsaus

Deel dit recept

Dit verfijnde bijgerecht combineert de hartige smaak van spruitjes met de zachte pittigheid van Maille Dijon honingmosterd en de zoetheid van wortelsaus. Het resultaat is een heerlijke en smaakvolle combinatie die perfect past bij elk feestelijk diner of als een elegante aanvulling op je dagelijkse maaltijden. Gegarneerd met knapperige gefrituurde uien, is dit gerecht een echte smaakmaker!

Bereiding

Stap 1

Verhit de ISIO 4 olie op middelhoog vuur in een antiaanbakpan. Voeg de gewassen spruitjes toe en bak ze voorzichtig goudbruin. Breng op smaak met zout en peper naar wens.

Stap 2

Voeg de boter en de Maille Dijon honingmosterd toe. Meng goed door totdat de smaken goed zijn opgenomen (dit duurt ongeveer 3 tot 5 minuten).

Stap 3

Serveer de spruitjes in een kom, giet de Maille wortelsaus erover en garneer met gefrituurde uien.

Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken