Makreel Ceviche met Passievrucht en Koriander
Hoofdgerecht
0-30 min
Modern
Recept voor Verfrissende Makreel Ceviche met Passievrucht en Koriander. Ontdek de smaak van de zee met een verrassende twist in deze heerlijke ceviche. Dun gesneden makreel gemarineerd in een citrussap, verrijkt met de zoete frisheid van passievrucht en de kruidige aroma’s van verse koriander. Een explosie van smaken die je smaakpapillen zal verleiden tot het laatste hapje.
Bereiding
Stap 1
Met behulp van een penseel breng je een dun laagje Isio 4 olie aan op de borden, lichtjes gekruid met zout en peper.
Stap 2
Snijd de makreelfilets in zeer dunne plakjes en schik ze in rozetten op de borden. Breng opnieuw een dun laagje Isio 4 olie aan over de hele vis, lichtjes gekruid.
Stap 3
Was en halveer de passievruchten en verdeel het vruchtvlees van een halve vrucht over elk bord. Rasp de gewassen limoen erover.
Stap 4
Bestrooi met fijngehakte verse koriander en voeg vlak voor het serveren enkele druppels limoensap toe. Voor extra genot kun je deze ceviche serveren met getoast briochebrood.
Wat is Isio 4?
Isio 4 bevat alle voordelen van 4 granen in één fles en is ideaal om te koken, bakken en je gerechten op smaak te brengen. Voor meer info, klik HIER.
Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?
Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie
Nu ontdekken