Vietnamese pizza
Hoofdgerecht
0-30 min
Aziatisch
Ingrediënten
- TABASCO® Sweet & Spicy
- Kikkoman Sojasaus
- Kikkoman sesamolie
- 2 eieren
- 4 vellen rijstpapier
- 1 hartige worst (of chorizo of veganistisch alternatief) in dunne plakjes gesneden
- 1 geraspte wortel
- 1 stengel lente-uitjes in plakjes gesneden
- 1 limoen, in vieren
- Optioneel: koriander
Proef de smaakexplosie van Vietnamese pizza met TABASCO® Sweet & Spicy, Kikkoman Sojasaus en sesamolie. Belegd met worst, wortel en lente-ui. Een heerlijke twist op de traditionele pizza!
Bereiding
Stap 1
Klop de eieren grondig in een kleine kom.
Stap 2
Neem een pan waar een vel rijstpapier in past, voeg wat Kikkoman sesamolie toe en verwarm het rijstpapier voorzichtig op een laag vuur. Mocht het rijstpapier oprollen, houd het dan plat met een spatel.
Stap 3
Zodra het rijstpapier warm is, giet je de eieren erover en laat je het indikken. Voeg vervolgens de plakjes worst en de geraspte wortels toe.
Stap 4
Wanneer het rijstpapier bruin begint te worden, draait u de pizza om en roostert u de bovenkant een paar seconden. Draai het geheel om en rooster de onderkant van het rijstpapier tot het mooi bruin en knapperig is.
Stap 5
Leg de Vietnamese pizza op een bord of houten plank, breng op smaak met enkele druppels Kikkoman Sojasaus, voeg lente-uitjes en koriander toe (optioneel). Besprenkel vervolgens rijkelijk met TABASCO® Sweet & Spicy Saus en serveer warm met een stukje limoen.
Wil je meer weten over Kikkoman
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én heerlijke keuken van Kikkoman.
Meer informatie