Een Aziatische croque monsieur
Lunch
0-30 min
Aziatisch
Ontdek een verrassende twist met deze Aziatische Croque Monsieur. Gelaagd met TABASCO® Sweet & Spicy saus, verfijnde Maille Mayonaise en umami-rijk met Miso-pasta. Gesmolten cheddarkaas, geraspte Gruyère en hartige ham maken dit tot een uniek fusiongerecht tussen twee sneetjes brood. Snel, smaakvol en onweerstaanbaar!
Bereiding
Stap 1
Verwarm je oven op 250°C.
Stap 2
Meng miso en Maille mayonaise in een kleine kom. Bestrijk beide zijden van het brood met deze saus.
Stap 3
Rooster de sneetjes brood aan beide kanten in een pan op middelhoog vuur.
Stap 4
Haal één warme boterham uit de pan en componeer met cheddarkaas en ham, voordat je Gruyère toevoegt. Neem een tweede boterham zodat je een croque bekomt.
Stap 5
Zet de temperatuur van de oven lager tot 150°C. Leg de croque in de oven tot de kaas gesmolten is.
Stap 6
Haal de croque uit de oven en snijd hem dan diagonaal door om te serveren.
Stap 7
Serveer met TABASCO® Sweet & Spicy saus zodat je kan dippen.
TOPTIP: je kan dit uiteraard ook met een croque- toestel bereiden.
Gerelateerde recepten
Wil je meer weten over TABASCO®?
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én heerlijke keuken van TABASCO®.
Meer informatie