Isio 4, een gezonde keuze

Isio 4 bevat alle voordelen van 4 granen in één fles en is ideaal om te koken, bakken en je gerechten op smaak te brengen.

Toon filters Verberg filters

Wat is Isio 4?

Isio 4 is een kwalitatieve olie van het merk Lesieur, samengesteld uit een unieke mix van 4 plantaardige olieën: koolzaad, zonnebloem, high oleic zonnebloem en lijnzaad. Een van de voordelen van Isio 4 is het rijke gehalte aan essentiële vetzuren die onmisbaar zijn voor een gezonde werking van ons lichaam. Isio 4 olie is ideaal om te koken in de pan, bakken in de oven, warme en koude gerechten op smaak te brengen én zelfs om te frituren.

Untitled design – 2024-04-19T223056.281

Wat zijn de voordelen van Isio 4?

Isio 4 is samengesteld uit vier essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam: Omega 3 (ALA), Omega 6 (AL), Vitamine E en Vitamine D. Dat maakt dat Isio 4 een gezonde keuze is. De combinatie van Omega 3 en Omega 6 draagt bij aan het handhaven van gezonde cholesterolgehalten in het bloed. Bovendien is Isio 4 verrijkt met Vitamine D, wat de normale werking van het immuunsysteem ondersteunt. Vitamine E speelt een rol bij het beschermen van onze cellen tegen oxidatieve stress.

Bekijk de Isio 4 blog op Njam!
Senior_010

Waarvoor gebruik je Isio 4?

Isio 4 is een alleskunner, deze olie brengt je salades en rauwkost perfect op smaak en kan ook gebruikt worden voor warme bereidingen: in een braadpan, wok of in de oven. Je kan er zelfs mee frituren! Kenmerkend is het feit dat Isio 4 de originele smaak van de ingrediënten respecteert.

 

Japanese,Food,Style,:,Top,View,Of,Homemade,Chicken,Teriyaki

Waar kan je Isio 4 kopen?

Isio 4 kan je kopen in de supermarkten van Delhaize, Carrefour en Colruyt.

BEBE_Isio4
wok

Zin om te koken?

Laat je inspireren door kleurrijke afbeeldingen, duidelijke instructies en handige kooktips die van jouw tijd in de keuken een feest maken.

Bekijk alle recepten