Frisse Salade met Balsamico Azijn

Hoofdgerecht

0-30 min

Modern

20-10-20_rl PONTI_0027.1×1

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • 70 g gemengde sla
  • 15 g amandelen
  • 50 g appel
  • 50 g Primosale kaas
  • 20 g sinaasappel
  • Ponti Balsamico Azijn (Ponti Aceto Balsamico di Modena P.G.I.)
  • 60 g extra vierge olijfolie
  • Zout
  • Peper

Deel dit recept

Recept voor een verfrissende salade met avocado, sinaasappel, amandelen en Primosale kaas. Geniet van een harmonie van smaken en texturen in deze heerlijke salade, verrijkt met de romige avocado, sappige sinaasappel, knapperige amandelen en zachte Primosale kaas, allemaal verfijnd met een vleugje Ponti Balsamico Azijn.

Bereiding

Stap 1

Was de gemengde sla voorzichtig en plaats het in een kom.

Stap 2

Snijd de Primosale kaas, avocado en appel in dunne plakjes en leg ze bovenop de salade.

Stap 3

Snijd de amandelen in plakjes en voeg ze toe aan de kom.

Stap 4

Maak de citronettedressing door de geperste sinaasappel, Ponti Balsamico Azijn, extra vierge olijfolie, zout en peper samen te kloppen.

Stap 5

Giet de citronettedressing over de salade.

Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken