Kipnuggets met Paprika en Balsamico Azijn

Hoofdgerecht

0-30 min

Modern

BOCONCINI DI POLLO CON PEPERONI E ACETO BALSAMICO PONTI 3-2

Ingrediënten

  • 500 g kipnuggets
  • 1 rode paprika
  • 1 sjalot
  • 100 ml Ponti Balsamico Azijn (Ponti Aceto Balsamico di Modena P.G.I.)
  • Sesamzaadjes naar smaak
  • Olie
  • Zout
  • Isio 4 olie
  • Verse gehakte peterselie

Deel dit recept

Recept voor smakelijke Kipnuggets met Geurige Paprika en Ponti Balsamico Azijn. Ontdek een heerlijke combinatie van sappige kipnuggets, knapperige paprika en de rijke smaak van Ponti Aceto Balsamico di Modena P.G.I. in dit eenvoudige en smaakvolle gerecht. Perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd!

Bereiding

Stap 1

Verhit wat Isio4 olie in een pan en fruit de gesnipperde sjalot. Voeg de kipnuggets toe en bak ze aan beide zijden goudbruin.

Stap 2

Voeg de gesneden paprika toe en kook deze ongeveer 10 minuten mee.

Stap 3

Blus het geheel af met Ponti Balsamico Azijn en laat nog eens 5 minuten sudderen.

Stap 4

Voeg sesamzaadjes en wat gehakte peterselie toe, meng alles goed door elkaar en serveer.

Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken