Parmigiano kippenbouten met krieltjes & paprika’s
Hoofdgerecht
30-60 min
Italiaans
Proef de verrukkelijke combinatie van sappige kippenbouten, krieltjes en paprika’s, verrijkt met de unieke smaken van Parmigiano Reggiano Maille-saus. Een culinair feestje op je bord!
Bereiding
Kippenbouten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C.
Stap 2
Doe de kippenbouten in een kom, voeg de kruiden en verse rozemarijn toe en meng goed.
Stap 3
Doe de kippenbouten en ongeveer 20 cl water in een ovenschaal. Bak 35-45 minuten in de oven en bedruip regelmatig met het kookvocht.
Stap 4
Breng op smaak en serveer met een lepel Maille Parmigiano Reggiano saus.
Appels en paprika’s
Stap 1
Bereid je paprika’s voor door ze uit te hollen en in 4 te snijden.
Stap 2
Giet de olijfolie in een ovenvaste schaal en voeg er de gewassen, ongeschilde aardappelen, hele knoflookteentjes (ongeschild) en paprika’s aan toe.
Stap 3
Plaats in de oven en laat 35-45 minuten garen.
Stap 4
Serveer met een lepel Maille Parmigiano Reggiano saus.
Wil je meer weten over Maille?
Klik op ‘meer informatie’ om je onder te dompelen in de producten én veelzijdige keuken van Maille.
Meer informatie