Pasta met witloof, spek en noten
Hoofdgerecht
0-30 min
Italiaans
Recept voor Romige Pasta met Knapperige Witloof, Hartig Spek en Geurige Noten: Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke combinatie van al dente gekookte pasta, gebakken spek en knapperige witloof, verrijkt met de diepe smaak van Ponti Balsamico Azijn en de toevoeging van verrukkelijke noten. Een verrassend en smaakvol gerecht dat je in slechts enkele minuten op tafel tovert!
Bereiding
Stap 1
Hak de noten grof, was de radicchio en snijd deze in dunne reepjes. Zet ze apart.
Stap 2
Kook de pasta in een pan met kokend, gezouten water volgens de instructies op de verpakking tot deze “al dente” is.
Stap 3
Ondertussen, in een pan, bak je de reepjes spek bruin met wat Isio 4 olie, voeg dan de radicchio toe en kook het geheel 5-10 minuten (voeg indien nodig een paar eetlepels kookwater van de pasta toe).
Stap 4
Zodra het klaar is, blus je het geheel af met Ponti Balsamico Azijn en breng op smaak met zout.
Stap 5
Wanneer de pasta klaar is, giet je het af in een vergiet en meng je het met de bereiding gedurende een paar minuten, waarbij je een eetlepel kookwater toevoegt. Voeg de gehakte noten toe, meng alles goed door elkaar en serveer.
Gerelateerde recepten
0-30 min
Eindejaarsfeesten
Kip taco’s met Aïoli saus
Maille Aïoli Saus
Maille Augurken
30-60 min
Eindejaarsfeesten
Parmigiano kippenbouten met krieltjes & paprika’s
Maille Parmigiano Reggiano Saus
0-30 min
Chinees Nieuwjaar
Pokébowl met krokante kip
Kikkoman Poké Saus
TABASCO® Sriracha
Kikkoman Panko
Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?
Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie
Nu ontdekken