Zomerse omelet

Lunch

0-30 min

Frans

Summer_Omelette_1

Ingrediënten

  • 8 middelgrote eieren
  • 200 g mini-broccoli
  • 100 g peultjes
  • 50 g verse doperwten
  • 1 rode ui
  • 100 g asperges
  • 4 eetlepels Maille Dijon L’Originale

Deel dit recept

Deze zomerse omelet is een lichte en frisse maaltijd, boordevol smaken van de zomer. Gevuld met verse groenten zoals mini-broccoli, peultjes en asperges, en afgewerkt met een vleugje Maille Dijon mosterd, biedt dit gerecht een heerlijke balans van smaken en texturen. Perfect voor een snelle lunch of een zomerse dineroptie.

Bereiding

Stap 1

Snijd alle groenten in gelijke stukken en blancheer ze kort in kokend water.

Stap 2

Klop de eieren los en bak ze in een antiaanbakpan, eventueel in 4 kleine omeletten of 1 grote omelet.

Stap 3

Verspreid de Maille Dijon L’Originale mosterd over de omelet en leg de geblancheerde groenten erop.

Stap 4

Serveer de zomerse omelet als een lichte en smaakvolle maaltijd, perfect voor een zomerse lunch, maar ook heerlijk in de wintermaanden!

Meer weten over de smaakmakers uit dit recept?

Klik op ‘nu ontdekken’ voor meer uitleg en inspiratie

Nu ontdekken